Gratis toegangOver TQL

TQL (The Question Library) geeft, als zakelijk kennisplatform, antwoord op dagelijkse bedrijfsvragen van ondernemers, directies, bestuurders, managers en professionals in zowel profit als not-for-profit, samengesteld door vakexperts op het gebied van strategie & management, bestuur, marketing & sales, HRM, financiën/control, juridische zaken, ICT. TQL biedt eenvoudig, overzichtelijk en betrouwbaar toegang tot deze kennis.

TQL bevat o.a. een database van meer dan 24.000 vragen & antwoorden, verdeeld over meer dan 140 onderwerpen. De informatie wordt steeds door vakexperts geactualiseerd.

M.i.v. 2013 is TQL een label van MEDEM Publishing
uitgeverij voor zakelijke en academische publicaties op tablets, w.o. ebooks, whitepapers, presentaties, artikelen, rapporten, theses, etc.

Samensteller(s) en uitgever zijn zich volledig bewust van hun taak een zo betrouwbaar mogelijke uitgave te verzorgen. Niettemin kunnen zij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuistheden die eventueel in deze uitgave voorkomen.

TQL/The Question Library
Pluuthaven 37
3891AW Zeewolde
e-mail: klantenservice

www.medem.nl
www.medempublishing.nl
KvK: 32154228
 
Inschrijving
U heeft als Basis abonnee onbeperkt toegang tot de database met alle vragen & antwoorden. De kosten van uw abonnement worden gedragen door onze partners. U ontvangt van hen max. 2x per maand een mail. Wilt u deze niet ontvangen, dan kunt u een Plus-abonnement afsluiten. Als extra (betaalde) service bestaat de mogelijkheid om elk onderwerp uit de databank te downloaden in de vorm van een e-book (PDF), dit is het Premium-abonnement.  U ontvangt dan ook geen mailing van onze partners. Iedere inschrijver ontvangt regelmatig een nieuwsbrief waarin redactionele uitbreidingen en updates worden aangekondigd.
Klik hier voor de verschillende abonnementsvormen.

Ieder kan, ná inloggen, zijn of haar gegevens wijzigen of de inschrijving ongedaan maken.

E-Bookwinkel
Al onze onderwerpen zijn als downloadable PDF verkrijgbaar via onze Q-shop .

Informatie voor auteurs
U bent erkend expert binnen uw vakgebied en als professional draagt u dit graag uit? En u vindt het plezierig om te schrijven, bijvoorbeeld over een (deel)onderwerp dat nog ontbreekt in de TQL-catalogus? Wij staan open voor uw ideeën. Doe ons een publicatievoorstel en we bespreken de mogelijkheden. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Uitgevers
Bertine Dragtsma
Arjan van 't Hof

Raad van advies
mr. drs. Bert Jongsma, oud-voorzitter RvB SDU NV
prof. dr. Willem Mastenbroek, Holland Consulting Group
prof. dr. Hans Strikwerda, Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam.
ir. Klaas Wassens, Rotterdam School of Management/Erasmus Universiteit

The Question Library is in 1998 opgericht door Pim Hermans.


Sitebouw en hosting:
YellowMind, Baarn
035-5486080

© The Question Library 
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2018 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.