Bezig met laden...

     X

     Whitepapercenter

     Direct leads genereren!

     Whitepapers als vorm van content marketing
     Whitepapers zijn een uitstekende manier om uw kennis te delen. Een whitepaper is een artikel (5-10 pagina’s) waarmee een bedrijf zijn kennis en ervaring op een bepaald vakgebied etaleert en zo relaties helpt in het nemen van beslissingen. Whitepapers zijn interessant voor business professionals in B2B, opleidingsinstituten, logistiek, finance, marketing, juridische zaken, HRM en ICT.

     Een whitepaper heeft een objectief karakter, zoomt in op een specifiek probleem en biedt een oplossing die naadloos aansluit op de dienst of het product dat het bedrijf levert. Door waardevolle en relevante informatie te leveren ontstaat een positief beeld bij prospects en klanten. In ruil voor het downloaden van het document worden (NAWT@-) gegevens achtergelaten.
      

     Wat bereikt u met een whitepaper?
     1. U vergroot de kennis van prospects en klanten: door prospects en klanten van kennis te voorzien worden zij een betere gesprekpartner en wordt hun loyaliteit t.o.v. het bedrijf vergroot;
     2. Thought leadership: u profileert zichzelf als expert, omdat u inzicht geeft in de oplossing van een probleem. Hierdoor zullen prospects de kwaliteit van uw product of dienst hoger inschatten en eerder geneigd zijn voor u te kiezen. En vergroot u uw naamsbekendheid);
     3. Leads generatie: in ruil voor uw kennisdocument zijn professionals bereid relevante informatie NAWT@ en bedrijfsgegevens achter te laten, data waar u direct me verder kunt;
     4. Ondersteuning tijdens verkoopproces: een ideaal document voor een potentiële klant om nog eens na te lezen of aan collega’s te laten zien.

      
     Welke mogelijkheden biedt TQL?
     TQL is vanaf 1998 al leverancier van zakelijke informatie. Door middel van opt-in nieuwsbrieven wordt regelmatig met de doelgroep gecommuniceerd. TQL heeft meer dan 30.000 abonnees onder ondernemers, managers en professionals die werkzaam zijn in de vakgebieden financieel, juridisch, HRM, ICT, logistiek, management, marketing & sales, MKB. Maandelijks bezoeken 15.000 unieke bezoekers de site, samen goed voor meer dan 40.000 pageviews per maand. Deze interessante doelgroep bereiken met whitepapers, boeken, onderzoeken of rapporten is bij TQL heel eenvoudig en geeft een grote kans op relevante leads.

      
     Hoe werkt het?
     De aanmelding van uw whitepaper, (of rapport, of ebook) is gemakkelijk: Via de aanmeldknop vult u de bedrijfsgegevens en de relevante informatie over de te plaatsen whitepaper in. U kunt daarbij ook direct uw whitepaper uploaden. U kunt kiezen uit twee pakketten:


     Tarieven excl. BTW

     *) Voor elke download vragen we: naam, bedrijf, bedrijfsadres, e-mailadres, functie, branche, vakgebied, grootte van het bedrijf, inkomensindicatie, opleiding en interessegebied.
     **) Bannerformaat: full banner of leaderboard, wordt voor minimaal twee weken geplaatst.


     Na ontvangst en acceptatie van uw aanvraag sturen wij u het gewenste contract toe, waarna wij snel tot plaatsing kunnen overgaan.

     Wij sturen u direct, bij elke aanvraag van uw whitepaper, per mail de lead-gegevens.
     Als u behoefte aan ondersteuning bij het nabellen van leads (‘lead nurturing’), dan brengen wij u graag in contact met een ervaren telemarketing-service.

     Direct aan de slag? Klik hier en vul het formulier in om uw whitepaper te publiceren. 

     Direct Publiceren


     Eerst meer weten? Neem contact met ons op via whitepaper(a)tql.nl 


     (Kijk ook eens in onze Tools & Tips bij: Tips voor het schrijven van een whitepaper)

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets