Gratis toegangHome Vakgebieden HRM Arbeidsongeschiktheid / Participatiewet Herziening uitkering

Herziening uitkering

114. De werknemer hervat volledig zijn eigen functie en wordt binnen vier weken weer ziek. Welk effect heeft dit op de arbeidsongeschiktheidsuitkering?

De uitkering is beëindigd per datum volledige werkhervatting en meteen heropend op de datum dat de werknemer weer arbeidsongeschikt is. Dit houdt in dat de WIA/WAO-uitkering herleeft zonder dat een nieuwe aanvraag WIA/WAO dient plaats te vinden. verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • Redactie TQL De redactie van The Question Library ondersteunt de vakauteurs bij het onderhoud van de in de databank opgenomen onderwerpen. Via 'Vraag het de expert' kunt u direct contact leggen met de vakexperts-auteurs. De redactie actualiseert zelf ook een aantal topics, en staat open voor auteurs die graag hun...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.