Gratis toegangHome Vakgebieden HRM Loopbaanbegeleiding Loopbaan en coachingstraject met behulp van het Learnworks Vitaliteits Profiel (LVP)

Loopbaan en coachingstraject met behulp van het Learnworks Vitaliteits Profiel (LVP)

186. Wat is Learnworks Vitaliteits Profiel (LVP)?

Het LVP meet risico’s op verlies van vitaliteit bij individuen, hetgeen kan leiden tot stagnaties. Dit risico wordt gemeten op een aantal bepalende domeinen, namelijk Wereld, Existentie, Cultuur, Loopbaan en Werk. verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • drs. Marieke Gersdorf-van den Berg MMC Marieke Gersdorf is werkzaam bij Berenschot op het gebied van strategische HR-vraagstukken.  De centrale vraag ‘hoe haal je het beste uit je mensen?’; ofwel de vraag naar optimale inzetbaarheid, vormt de leidraad in haar loopbaan. Haar ervaring ligt op het vlak van performancemanagement,...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.