Gratis toegangHome Vakgebieden HRM Pensioenen & lijfrentes Pensioen: Arbeidsongeschiktheidspensioen

Pensioen: Arbeidsongeschiktheidspensioen

154. Wat is het doel van een arbeidsongeschiktheidspensioen en wat is het doel van premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid?

Het doel van een arbeidsongeschiktheidspensioen is de verzorging van de werknemer en gewezen werknemer bij arbeidsongeschiktheid. Indien bij een pensioenvoorziening premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid is meeverzekerd, wordt de verzekering bij... verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • drs. Rogier Kerkhof Rogier Kerkhof is director Pension & Actuarial Services bij Hay Group. Daarvoor deed hij ruim 10 jaar ervaring op bij Nationale Nederlanden in verschillende managementfuncties. In zijn huidige rol is hij persoonlijk betrokken bij advisering van bedrijven en instellingen op pensioenvlak, waaronder...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.