Gratis toegangHome Vakgebieden HRM Pensioenen & lijfrentes Pensioenovereenkomsten: De premieovereenkomst (beschikbarepremieregeling)

Pensioenovereenkomsten: De premieovereenkomst (beschikbarepremieregeling)

168. Wat is een beschikbare premieregeling?

Dit is een pensioenovereenkomst waarbij jaarlijks een bepaald percentage van de premiegrondslag voor pensioenopbouw beschikbaar wordt gesteld. Deze premies staan vast en worden belegd. De pensioenuitkering is bij voorbaat niet bekend, maar hangt af... verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • drs. Rogier Kerkhof Rogier Kerkhof is director Pension & Actuarial Services bij Hay Group. Daarvoor deed hij ruim 10 jaar ervaring op bij Nationale Nederlanden in verschillende managementfuncties. In zijn huidige rol is hij persoonlijk betrokken bij advisering van bedrijven en instellingen op pensioenvlak, waaronder...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.