Gratis toegangHome Vakgebieden Management Inkoop - procurement Leveranciersmanagement of: Supplier Relation Management (SRM)

Leveranciersmanagement of: Supplier Relation Management (SRM)

32. Wordt voor alle leveranciers dezelfde leverancierstrategie gehanteerd?

Omdat niet alle leveranciers een gelijk belang voor de organisatie vertegenwoordigen hebben veel organisaties baat bij het hanteren van een gedifferentieerde leveranciersstrategie. Deze strategie kan ontwikkeld worden aan de hand van een inkoopportfolio. verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • Jeroen Huisman Jeroen Huisman is sinds november 2015 directeur Zorgservice XL. Deze organisatie verzorgt de inkoop en goederenlogistiek voor ziekenhuizen in de regio Rotterdam/Den Haag. Eerder was hij Procurement Director Indirect Spend bij V&D/LaPlace en Client Services Director Europa voor de Britse Proxima Group,...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.