Gratis toegangHome Vakgebieden Management Verandermanagement Wat verandert er als we zeggen dat de organisatie wordt veranderd?

Wat verandert er als we zeggen dat de organisatie wordt veranderd?

45. Wat verandert er wanneer we zeggen dat de organisatie verandert?

Het kan gaan om één van de volgende aspecten, maar als regel om een combinatie daarvan:Verandering van het profit-model / business model (het causaliteitsmodel = percepties)Veranderingen in de primaire structuur (accountable entities)Veranderingen in... verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • prof. dr. Hans Strikwerda CMC Prof. dr. J. (Hans) Strikwerda CMC is hoogleraar Organisatieleer en Verandering aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Ook is hij als docent betrokken bij het opleidingsprogramma "Inzicht en toezicht voor commissarissen en toezichthouders", dat wordt...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.