Bezig met laden...

     X
     Willy Debets

     Willy Debets

     WD Training & Advies     Willy Debets heeft van 1974 tot mei 2011 gewerkt als rechercheur, eerst bij de politie Amsterdam en daarna 6 jaar als forensisch (particulier) onderzoeker bij Deloitte, waarbij hij 2 jaar optrad als Hoofd van het Recherchebureau, en tenslotte 6 jaar bij de Nationale Recherche (nu Landelijk Recherche van de Nationale Politie). Hij heeft veel ervaring op het gebied van fraude, georganiseerde criminaliteit, witwassen, verzekeringsfraude, Nederlandse en buitenlandse rechtspersonen en internationale constructies, aanpak illegale hennepteelt en aanpak woonfraude. Van 1986 tot 2006 was hij naast zijn werk ook docent bij de Politieacademie en Stichting SOSV voor diverse recherchecursussen.
     Vanaf 2003 is hij ook docent voor de mondelinge opleiding Particulier Onderzoeker, Rechercheren in open bronnen, Observatietechniek, Interviewtechniek en Aanpak Woonfraude. Ook is hij vaak spreker op binnen- en buitenlandse symposia en auteur van 5 boeken over fraude en georganiseerde criminaliteit. Verder heeft hij ruim 70 publicaties op zijn naam staan.
     Sinds 1 mei 2011 heeft Willy Debets een eigen Opleidingsinstituut en Rechercheadviesbureau in Lelystad en is hij (weer) actief als particulier onderzoeker.

     Vraag het de expert

      

     In het Radio 1 programma 'Twee Dingen' werd Willy Debets geïnterviewd over zijn vak als fraude rechercheur sinds de jaren ’70. Hij vertelt hoe hij het spel moet spelen om die intelligente oplichters te slim af te zijn. En hij legt uit waarom hij zelf financiëel rechercheurs is gaan opleiden.

     Luister hier naar het interview

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken


      

     Nieuwsbrief Artikelen     Op de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
     Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
     Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets