Bezig met laden...

     X
     Andor de Rooy

     Andor de Rooy

     De Rooy Management Ontwikkeling     Van huis uit is Andor de Rooy organisatiepsycholoog. Sinds 1993 is hij bezig met het pragmatisch versterken van leiderschap. In 2004 heeft hij De Rooy Management Ontwikkeling opgericht. Managementsparring® is een belangrijke pijler.

     Sinds 1994 is Andor de Rooy sparringpartner voor bestuurders, leiders en managementteams. Hij legt snel de vinger op de juiste plek, is daarbij helder en gaat er zo nodig stevig in. Hij is een pragmatische organisatiepsycholoog en werkt vanuit het besef dat leidinggeven misschien wel het lastigste vak ter wereld is. Andor heeft een fascinatie voor de vraag waarom leiders niet altijd doen wat noodzakelijk en/of verstandig is.

     Andor de Rooy is auteur van het boek 'Professioneel Coachen' en hoofdredacteur voor het Handboek Personeel, Organisatie en Ontwikkeling (Kluwer). Ook verschenen bij Kluwer 'Samen in de Modder!', 'Huis op orde!' en 'Ontwikkelingswerk'. In 2014 kwam 'Een vierkante meter moed' uit.

     De Rooy is lid van de Orde van Organisatie Adviseurs (Ooa) en gelicenseerd door de Management Research Group en Bar-on Emotionele Intelligentie.

     De Rooy Management Ontwikkeling maakt deel uit Grip op Leiderschap, een bureau dat adviseert en traint op het gebeid van Leiderschapsontwikkeling.     Vraag het de expert

     Andor versterkte leiderschap in talloze Nederlandse bedrijven, gemeenten en zorgorganisaties en is oprichter van, een bureau dat adviseert en traint op het gebied van moedig leiderschap. Lees de whitepaper 'Wat is Moedig leiderschap in 14 vragen' (pdf)

       

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets