Gratis toegangHome Experts Andor de Rooy

Question Library Auteurs

Andor de Rooy

Andor de Rooy

De Rooy Management OntwikkelingVan huis uit is Andor de Rooy organisatiepsycholoog. Sinds 1993 is hij bezig met het pragmatisch versterken van leiderschap. In 2004 heeft hij De Rooy Management Ontwikkeling opgericht. Managementsparring® is een belangrijke pijler.

Sinds 1994 is Andor de Rooy sparringpartner voor bestuurders, leiders en managementteams. Hij legt snel de vinger op de juiste plek, is daarbij helder en gaat er zo nodig stevig in. Hij is een pragmatische organisatiepsycholoog en werkt vanuit het besef dat leidinggeven misschien wel het lastigste vak ter wereld is. Andor heeft een fascinatie voor de vraag waarom leiders niet altijd doen wat noodzakelijk en/of verstandig is.

Andor de Rooy is auteur van het boek 'Professioneel Coachen' en hoofdredacteur voor het Handboek Personeel, Organisatie en Ontwikkeling (Kluwer). Ook verschenen bij Kluwer 'Samen in de Modder!', 'Huis op orde!' en 'Ontwikkelingswerk'. In 2014 kwam 'Een vierkante meter moed' uit.

De Rooy is lid van de Orde van Organisatie Adviseurs (Ooa) en gelicenseerd door de Management Research Group en Bar-on Emotionele Intelligentie.

De Rooy Management Ontwikkeling maakt deel uit Grip op Leiderschap, een bureau dat adviseert en traint op het gebeid van Leiderschapsontwikkeling.Vraag het de expert

Andor versterkte leiderschap in talloze Nederlandse bedrijven, gemeenten en zorgorganisaties en is oprichter van, een bureau dat adviseert en traint op het gebied van moedig leiderschap. Lees de whitepaper 'Wat is Moedig leiderschap in 14 vragen' (pdf)

  

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.