Gratis toegangHome Experts ir. Alfred Griffioen

Question Library Auteurs

ir. Alfred Griffioen

ir. Alfred Griffioen

Alliance experts

Alfred Griffioen heeft zijn ervaring in het laten samenwerken van bedrijven opgedaan in commerciële functies bij telecombedrijf KPN en als business development manager bij het internationale aannemingsbedrijf Nacap. Sinds 2006 adviseert hij bedrijven, eerst als manager bij een strategieconsultant, nu als partner van Alliance experts, dat gespecialiseerd is in het bemiddelen en adviseren op het gebied van strategische samenwerking en allianties. Ook heeft hij recent de Ondernemerscooperatie opgericht, een landelijk online netwerk waar ondernemers aan elkaar worden gekoppeld en over hun samnewerking worden geadviseerd.

Alfred is auteur van Het Senseo-effect en  De strategieversnelling. Ook geeft hij lezingen over ondernemingsstrategie en allianties.
Vraag het de expert
       

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.