Gratis toegangHome Experts ir. Hein van den Heuvel

Question Library Auteurs

ir. Hein van den Heuvel

ir. Hein van den Heuvel

Patentwerk
Hein van den Heuvel is werkzaam als octrooigemachtigde bij Octrooibureau Patentwerk BV in 's-Hertogenbosch, dat hij in 1998 oprichtte. Zijn praktijk is in het bijzonder gericht op productiemachines uit tal van branches zoals ondermeer de chipfabricage, de slachtwereld, en food processing. Daarnaast heeft Hein een uitgebreide ervaring in internationale en nationale octrooi-conflicten, waardering van octrooiportefeuilles en opposities voor het Europees octrooibureau.

Hein studeerde werktuigbouw en industriële bedrijfskunde aan de technische Universiteit Eindhoven met als afstudeerrichting technische productie systemen. Na zijn diensttijd bij de Koninklijke Marine is hij gedurende enige jaren werkzaam geweest bij Philips Lighting met het structureren van productieprocessen.

Hein werkt sinds 1992 als octrooigemachtigde, werd in 1995 beëdigd als Nederlands octrooigemachtigde en heeft zich in 1996 gekwalificeerd als Europees octrooigemachtigde. In 1998 is Hein gestart met een nieuw octrooibureau met als missie het als octrooibureau leveren van hoogwaardige dienstverlening en daarbij nadrukkelijk oog te hebben voor de belangen van de klant.Vraag het de expert

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.