Bezig met laden...

     X
     ir. Hein van den Heuvel

     ir. Hein van den Heuvel

     Patentwerk
     Hein van den Heuvel is werkzaam als octrooigemachtigde bij Octrooibureau Patentwerk BV in 's-Hertogenbosch, dat hij in 1998 oprichtte. Zijn praktijk is in het bijzonder gericht op productiemachines uit tal van branches zoals ondermeer de chipfabricage, de slachtwereld, en food processing. Daarnaast heeft Hein een uitgebreide ervaring in internationale en nationale octrooi-conflicten, waardering van octrooiportefeuilles en opposities voor het Europees octrooibureau.

     Hein studeerde werktuigbouw en industriële bedrijfskunde aan de technische Universiteit Eindhoven met als afstudeerrichting technische productie systemen. Na zijn diensttijd bij de Koninklijke Marine is hij gedurende enige jaren werkzaam geweest bij Philips Lighting met het structureren van productieprocessen.

     Hein werkt sinds 1992 als octrooigemachtigde, werd in 1995 beëdigd als Nederlands octrooigemachtigde en heeft zich in 1996 gekwalificeerd als Europees octrooigemachtigde. In 1998 is Hein gestart met een nieuw octrooibureau met als missie het als octrooibureau leveren van hoogwaardige dienstverlening en daarbij nadrukkelijk oog te hebben voor de belangen van de klant.     Vraag het de expert

     Onderwerpen

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets