Bezig met laden...

     X
     drs. Rolf Baarda

     drs. Rolf Baarda

     Bureau Baarda BV
     Rolf Baarda studeerde Personeelwetenschappen aan de Katholieke Universiteit Brabant (nu Tilburg University). Sinds 1992 is hij DGA van Bureau Baarda BV, adviseurs voor beloningsmanagement. Hun focus is duurzaam waarderen & belonen: betekenis geven aan de toegevoegde waarde van medewerkers en leidinggevenden. Zij implementeren bij hun klanten Model Baarda™ waarmee die toegevoegde waarde is vast te stellen. Deze methodiek is voor iedereen te begrijpen en toe te passen. De acceptatie van de uitkomsten is daarom maximaal.

     Klanten zijn moderne topondernemingen zoals de Oxyma Groep, Macaw, Tam Tam, Dorel, Mirabeau, XS4all, HVC Groep, Amsterdam Energie Bedrijf, Finalist, Spoorwegen Pensioenfonds, KH Engineers, Netvlies, Sqills, Adimec, TASK, Scholten Awater, Fresqsales, ICS, Mondial Assistance en Unicef Nederland. In het kader van vraaggericht organiseren doet ook de welzijnssector steeds meer een beroep op het bureau, zoals de Tussenvoorziening, Traverse en de Blijf Groep.

     "Bureau Baarda heeft bij ons een nieuw functiehuis met bijpassende salarisstructuur opgezet. Onze ervaringen zijn alleen maar positief. Ze kunnen zich goed inleven in jouw organisatie en daardoor echt met je meedenken." (Ronald van Es, Financieel Directeur Macaw, werkgever van het jaar 2012)

     Sinds enige tijd coacht Bureau Baarda ook P&O'ers die zelf hun beloningsbeleid willen opzetten of herzien. Klanten krijgen persoonlijk advies bij het maken van de juiste keuzes, de toepassing van beloningssystemen en feedback op de resultaten die zij hebben gerealiseerd.

        

     Vraag het de expert

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets