Gratis toegangHome Experts mr. Marina Berghuijs

Question Library Auteurs

mr. Marina Berghuijs

mr. Marina Berghuijs

Apollo Legal


Mr. Marina Berghuijs is sinds 2011 eigenaar van Apollo Legal. Eerder voerde zij als senior consultant opdrachten uit op het terrein van IT-contractering.

Na haar start in de advocatuur heeft ze haar verdere kennis en ervaring opgedaan in zowel de publieke als in de private sector. Na ruim 10 jaar in de publieke sector gewerkt te hebben als manager juridische zaken is zij in 2000 overgestapt naar de zakelijke dienstverlening en trad zij in dienst bij het interim- en consultancy bedrijf VisserCopini & Partners en later Corgwell. In 2009 stapte zij over naar Mitopics. Naast haar rechtenstudie heeft zij diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding tot mediator aan het ADR-instituut dat verbonden is aan de Universiteit van Amsterdam.

Expertise: Contractenrecht, IT-recht; aanbestedingsrecht;rechtspersonenrecht; bestuursrecht, privacyrecht, project/programmamanagement, mediationVraag het de expert

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2018 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.