Gratis toegangHome Experts drs. Rogier Kerkhof

Question Library Auteurs

drs. Rogier Kerkhof

drs. Rogier Kerkhof

Pension & Actuarial Services, Hay Group

Rogier Kerkhof is director Pension & Actuarial Services bij Hay Group. Daarvoor deed hij ruim 10 jaar ervaring op bij Nationale Nederlanden in verschillende managementfuncties.
In zijn huidige rol is hij persoonlijk betrokken bij advisering van bedrijven en instellingen op pensioenvlak, waaronder harmonisatietrajecten, reorganisaties, fusies/overnames, second opinions, contractsonderhandelingen. Daarnaast is Rogier ook docent aan de postdoctorale RC opleiding en assessor/examinator WFT Pensioen (NIBE-SVV).

Hay Group is een wereldwijd organisatieadviesbureau. Samen met het management van organisaties maken we de strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Met ruim 2.600 mensen werkzaam in 86 kantoren in 48 landen, werkt Hay Group voor ruim 7.000 organisaties. 

 Rogier Kerkhof

 Hay Group Benelux


Vraag het de expert


Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.