Bezig met laden...

     X
     drs. Jan-Piet Broersma

     drs. Jan-Piet Broersma

     Franchising Etc./FranchiseFormules.NL


     Jan-Piet Broersma begeleidt franchisegevers/formule-organisaties bij de ontwikkeling, expansie en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Dit kunnen bestaande formules zijn of nog op te richten concepten. Jan-Piet is eigenaar en initiator van de community FranchiseFormules.nl en al meer dan 15 jaar actief als intermediair tussen formules en ondernemers. Hij beschikt over een breed relatienetwerk in de franchisebranche en heeft veel kennis en praktische inzichten opgedaan door het werken met formules uit allerlei branches en sectoren. In het kader van het werven & selecteren van kandidaten spreekt, adviseert en begeleidt hij jaarlijks honderden (toekomstige) franchisenemers.

     Omdat (kandidaat-)franchisenemers doorgaans veel vragen hebben, heeft Broersma in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen (dr. Evelien Croonen), AG Hart Advocaten (mr. Jeff 't Hart) en stichting Franchise Keurmerk (Emy Smolders) het eBook 'Wat is franchise?' samengesteld. Onmisbaar leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is in franchise, bij franchise betrokken is of franchise als samenwerkingsvorm overweegt.

     Jan-Piet Broersma is met FranchiseFormules.nl als mediapartner nauw betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse franchisebeurs Onderneem 't!


      

     Vraag het de expert

     Video

     Veel informatie voor (aspirant-) franchisenemers is te vinden op het YouTube-kanaal van FranchiseFormules
      

     Boek 'Wat is franchise?'     Bestellen

     Onderwerpen

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets