Gratis toegangHome Experts drs. Jan-Piet Broersma

Question Library Auteurs

drs. Jan-Piet Broersma

drs. Jan-Piet Broersma

Franchising Etc./FranchiseFormules.NL


Jan-Piet Broersma begeleidt franchisegevers/formule-organisaties bij de ontwikkeling, expansie en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Dit kunnen bestaande formules zijn of nog op te richten concepten. Jan-Piet is eigenaar en initiator van de community FranchiseFormules.nl en al meer dan 15 jaar actief als intermediair tussen formules en ondernemers. Hij beschikt over een breed relatienetwerk in de franchisebranche en heeft veel kennis en praktische inzichten opgedaan door het werken met formules uit allerlei branches en sectoren. In het kader van het werven & selecteren van kandidaten spreekt, adviseert en begeleidt hij jaarlijks honderden (toekomstige) franchisenemers.

Omdat (kandidaat-)franchisenemers doorgaans veel vragen hebben, heeft Broersma in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen (dr. Evelien Croonen), AG Hart Advocaten (mr. Jeff 't Hart) en stichting Franchise Keurmerk (Emy Smolders) het eBook 'Wat is franchise?' samengesteld. Onmisbaar leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is in franchise, bij franchise betrokken is of franchise als samenwerkingsvorm overweegt.

Jan-Piet Broersma is met FranchiseFormules.nl als mediapartner nauw betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse franchisebeurs Onderneem 't!


 

Vraag het de expert

Video

Veel informatie voor (aspirant-) franchisenemers is te vinden op het YouTube-kanaal van FranchiseFormules
 

Boek 'Wat is franchise?'Bestellen

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.