Bezig met laden...

     X
     drs. Bernard Vroom MSc

     drs. Bernard Vroom MSc

     Markel International

     Bernard Vroom studeerde bedrijfseconomie in Rotterdam en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van aansprakelijkheid. Hij startte zijn carrière bij Verzekeraar Allianz waar hij afdelingshoofd Varia en Aansprakelijkheidsverzekeringen was. In 2001 maakte Bernard de stap naar de Bloemers Nassau groep als afdelingsmanger van de Nederlandse BCA Pool, alwaar hij 10 jaar heeft gewerkt. In 2009 heeft Bernard zijn Master in de Verzekeringskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Bernard is bij Markel International Nederland in juli 2011 als directeur bestuurdersaansprakelijkheid gestart en is sinds maart 2013 algemeen directeur.

     Markel International Nederland is in 2011 van start gegaan en bedient vanuit Rotterdam de Nederlandse markt. Het Nederlandse team heeft een zeer gerespecteerde reputatie in Nederland opgebouwd en heeft een rijke ervaring in niche verzekeringsproducten. Het Nederlandse kantoor richt zich in eerste instantie op beroepsaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, en technische verzekeringen.     Vraag het de expert     is in 2011 van start gegaan en bedient vanuit Rotterdam de Nederlandse markt. Het Nederlandse team heeft een zeer gerespecteerde reputatie in Nederland opgebouwd en heeft een rijke ervaring in niche verzekeringsproducten.

     Het Nederlandse kantoor is onderdeel van de wereldwijde Markel groep, een van de sterkste en financieel meest stabiele merken in de verzekeringswereld. Markel, bekend om haar innovatieve aanpak en de bereidheid om complexe risico’s te verzekeren, heeft de afgelopen jaren een groeiend netwerk van kantoren in Europa opgebouwd. Markel kan hierdoor het Nederlandse kantoor ondersteunen met alle kennis en vaardigheden die er voor hebben gezorgd dat Markel een gerespecteerde naam in specialistische markten heeft opgebouwd.

     Het Nederlandse kantoor richt zich in eerste instantie op beroepsaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, alsmede technische verzekeringen

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets