Bezig met laden...

     X
     Guido Heezen

     Guido Heezen

     Effectory     Guido Heezen is ondernemer, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory (marktleider in klanten- en medewerkersonderzoek),. Hij is de initiator van de Beste werkgever awards. Hij is auteur van de boeken ‘Winnen met uw medewerkers’ en ‘De kracht van Feedback’ en hij is een veelgevraagd spreker rondom thema’s als sociale innovatie, engagement en ondernemerschap.

     Guido adviseert een groot aantal raden van bestuur en directies op het gebied van goed werkgeverschap en ander HR-thema’s. Met zijn enthousiaste, motiverende en soms confronterende uitspraken daagt hij bestuurders, managers en anderen binnen organisaties uit om de status quo te verlaten.

     Na zijn studie bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode is hij, samen met medeoprichter Arne Barends, vanaf een zolderkamer het NCBP gestart (in 1996 over gegaan in Effectory). Inmiddels werken bij Effectory ruim 130 medewerkers. Effectory won in 2013 de Amsterdam Business Awards voor hun innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid en maatschappelijke betrokkenheid. Guido is daarnaast ook mede-eigenaar van onder meer Customeyes (specialist in klantenonderzoek) en WUA! (specialist in het meten van web performance). 

      Guido Heezen

      Effectory


     Vraag het de expert

     Effectory-website


     Effectory in beeld

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets