Gratis toegangHome Experts Guido Heezen

Question Library Auteurs

Guido Heezen

Guido Heezen

EffectoryGuido Heezen is ondernemer, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory (marktleider in klanten- en medewerkersonderzoek),. Hij is de initiator van de Beste werkgever awards. Hij is auteur van de boeken ‘Winnen met uw medewerkers’ en ‘De kracht van Feedback’ en hij is een veelgevraagd spreker rondom thema’s als sociale innovatie, engagement en ondernemerschap.

Guido adviseert een groot aantal raden van bestuur en directies op het gebied van goed werkgeverschap en ander HR-thema’s. Met zijn enthousiaste, motiverende en soms confronterende uitspraken daagt hij bestuurders, managers en anderen binnen organisaties uit om de status quo te verlaten.

Na zijn studie bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode is hij, samen met medeoprichter Arne Barends, vanaf een zolderkamer het NCBP gestart (in 1996 over gegaan in Effectory). Inmiddels werken bij Effectory ruim 130 medewerkers. Effectory won in 2013 de Amsterdam Business Awards voor hun innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid en maatschappelijke betrokkenheid. Guido is daarnaast ook mede-eigenaar van onder meer Customeyes (specialist in klantenonderzoek) en WUA! (specialist in het meten van web performance). 

 Guido Heezen

 Effectory


Vraag het de expert

Effectory-website


Effectory in beeld

Onderwerpen


Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.