Bezig met laden...

     X
     Hans Hylkema

     Hans Hylkema

     Customeyes     Hans Hylkema is directeur en mede-oprichter van klantonderzoeksbureau Customeyes (specialist in klanten- en stakeholdersonderzoek in de B2B). Naast zijn werkzaamheden voor Customeyes, is Hans ook als parttime docent verbonden aan de business schools van onder andere Groningen (AOG) en Twente (TSM). Hij doceert op het snijvlak van strategie, klantgerichtheid, innovatie en verandermanagement. Hans heeft ruime internationale marketingervaring bij verschillende organisaties. Zo was hij bij Essent verantwoordelijk voor de Nederlandse consumentenmarkt en heeft hij de samenwerking tussen Philips en Douwe Egberts (Senseo) mede vormgegeven.

      Hans Hylkema

     Customeyes heeft zich gespecialiseerd in klanten- en stakeholdersonderzoek in de B2B. Customeyes vergroot de klantwaarde van organisaties door het verzamelen, analyseren en inzetten van feedback van klanten en stakeholders. Opdrachtgevers zijn toonaangevende organisaties die gedreven zijn om hun klantgerichtheid te vergroten.

     Customeyes is een zusterorganisatie van Effectory, specialist in medewerkersonderzoek. Zowel Customeyes als Effectory delen de filosofie dat organisaties die in goed contact staan met medewerkers en klanten beter presteren. Bevlogenheid en betrokkenheid neemt toe, het energieniveau is hoger en de organisatie wordt leuker om voor te werken én om zaken mee te doen.

      Customeyes

     Vraag het de expert
     website:
     Customeyes in beeld: Waarde creëert u door uw klanten te begrijpen
      
      
     Hans Hylkema is o.a. co-auteur van het boek 'Strategie voor dienstverleners'.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets