Gratis toegang



Home Experts Hans Hylkema

Question Library Auteurs

Hans Hylkema

Hans Hylkema

Customeyes



Hans Hylkema is directeur en mede-oprichter van klantonderzoeksbureau Customeyes (specialist in klanten- en stakeholdersonderzoek in de B2B). Naast zijn werkzaamheden voor Customeyes, is Hans ook als parttime docent verbonden aan de business schools van onder andere Groningen (AOG) en Twente (TSM). Hij doceert op het snijvlak van strategie, klantgerichtheid, innovatie en verandermanagement. Hans heeft ruime internationale marketingervaring bij verschillende organisaties. Zo was hij bij Essent verantwoordelijk voor de Nederlandse consumentenmarkt en heeft hij de samenwerking tussen Philips en Douwe Egberts (Senseo) mede vormgegeven.

 Hans Hylkema

Customeyes heeft zich gespecialiseerd in klanten- en stakeholdersonderzoek in de B2B. Customeyes vergroot de klantwaarde van organisaties door het verzamelen, analyseren en inzetten van feedback van klanten en stakeholders. Opdrachtgevers zijn toonaangevende organisaties die gedreven zijn om hun klantgerichtheid te vergroten.

Customeyes is een zusterorganisatie van Effectory, specialist in medewerkersonderzoek. Zowel Customeyes als Effectory delen de filosofie dat organisaties die in goed contact staan met medewerkers en klanten beter presteren. Bevlogenheid en betrokkenheid neemt toe, het energieniveau is hoger en de organisatie wordt leuker om voor te werken én om zaken mee te doen.

 Customeyes

Vraag het de expert
website:




Customeyes in beeld: Waarde creëert u door uw klanten te begrijpen
 
 
Hans Hylkema is o.a. co-auteur van het boek 'Strategie voor dienstverleners'.

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegang



Heeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief Artikelen



Op de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.