Gratis toegangHome Experts Ronald Kuijn

Question Library Auteurs

Ronald Kuijn

Ronald Kuijn

Prisma-ArbozorgRonald Kuijn is vanaf 1994 werkzaam in de arbo-dienstverlening. Eerst bij een aantal grote landelijke arbodiensten en sinds 2005 als mede-eigenaar van het zelfstandig advies-, trainings- en onderzoeksbureau Prisma-Arbozorg in Zutphen.

Zijn werkzaamheden bestaan o.a. uit beleidsadvisering, begeleiden bij en het uitvoeren of toetsen van RI&E's, werkplekonderzoeken, het geven van voorlichtingen en trainingen op het gebied van preventie, fysieke belasting, veiligheidsbewustwording e.d.

Ronald heeft zich als Arbeidshygienist (sinds 2000) gespecialiseerd in blootstellingsonderzoeken naar bijv: geluid, binnenklimaat e.d. In 2012 rondde hij de opleiding Hogere Veiligheidkunde (PHOV) af en is vanaf april 2013 gecertificeerd HVK.

Specialisatie: Adviseur met Veiligheidskundige, arbeidshygienische en ergonomische kennis. Preventie-advies aan werkgevers en werknemers op het gebied van veiligheid en gezondheid.

  


Vraag het de expert


Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2018 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.