Gratis toegangHome Experts Herman Wentzel MRICS RRV RT

Question Library Auteurs

Herman Wentzel MRICS RRV RT

Herman Wentzel MRICS RRV RT

Onafhankelijke Taxateurs Nederland BVHerman Wentzel is directeur Taxaties bij Onafhankelijke Taxateurs Nederland (OTN). Wentzel is ruim 19 jaar werkzaam in het taxatievak waarvan de laatste 14 jaar bij Troostwijk Taxaties. Direct na zijn studie aan de HEAO in Groningen heeft hij zich gespecialiseerd in taxaties in het kader van de Wet WOZ in Amsterdam. Hij bekwaamde zich in het taxeren van vele uiteenlopende objecten: kantoren, detailhandel, industrie- en wooncomplexen (uitponden) alsmede exploitatiegerelateerde objecten (horeca) en herontwikkelingslocaties (residuele grondwaarde). Ook heeft hij zich ontwikkeld in het uitvoeren van scenarioanalyses en het begeleiden van diverse (minnelijke) onteigeningstrajecten.

Voor OTN zijn de standaarden, voorschriften en ethische vereisten van de wereldwijde RICS-organisatie zowel leidraad als waakhond, om blijvend op hoog niveau te presteren in het belang van opdrachtgevers. Aan deze missie werkt een team van professionals, bestaande uit RICS-taxateurs, RT-taxateurs en assistenten. Zij zijn in het hele land actief en zetten zich zonder voorbehoud in om het vertrouwen te winnen en te behouden van zowel de opdrachtgevers, als de stakeholders van deze opdrachtgevers, zoals kopers, huurders, beleggers en andere relaties.

 Herman Wentzel

 OTN

Vraag het de expert

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.