Gratis toegangHome Experts Dieuwertje de Bruin

Question Library Auteurs

Dieuwertje de Bruin

Dieuwertje de Bruin

OMGDieuwertje de Bruin studeerde Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht en werkt sindsdien als Project Manager bij Online Marketing Group (OMG) waarbij zij verantwoordelijk is voor alle (online) marketingcommunicatie voor de organisatie.

OMG is een online direct marketing bureau online marketing gebruikt om voor adverteerders nieuwe klanten en leads te vinden, tegen zo laag mogelijke kosten. De focus ligt bij de doelstellingen van de adverteerders en het online gedrag van hun doelgroepen. De dynamiek, meetbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit dagen OMG uit iedere online marketing campagne tot een groot succes te maken. Het succes wordt daarbij bepaald door de juiste online marketing campagne te combineren met het juiste online bereik. OMG ontwikkelt de juiste online marketing campagne door de combinatie van database expertise, optimalisatiekennis en de toepassing van neuromarketing. Het juiste online bereik biedt OMG via haar eigen geprofileerde e-mail bereik van 4,5 miljoen adressen, het volledige performance based bereik in Nederland, en via inkoop op Google, Facebook en Ad Exchanges.
Vraag het de expert

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.