Gratis toegangHome Experts Ido van der Waal

Question Library Auteurs

Ido van der Waal

Ido van der Waal

Altena BVIdo van der Waal heeft enkele jaren onderzoek verricht naar arbeidsverhoudingen in organisaties en een opleiding organisatiecultuur gevolgd. Hij heeft nu ruim tien jaar ervaring als mediator. Ido heeft bemiddeld bij enige honderden arbeidsconflicten in een grote diversiteit van organisaties. Vanuit zijn deskundigheid als bemiddelaar en adviseur op het gebied van organisatieculturen heeft hij de afgelopen jaren zijn werkzaamheden verbreed. Hij is procesbegeleider bij geschillen en problemen tussen groepen in arbeidsorganisaties, als mediator verbonden aan de rechtbank en medeauteur van de STECR-Werkwijzer arbeidsconflicten.

Met co-auteur Frank Emmelot vormt Ido Altena BV. Zij hebben jarenlange ervaring opgebouwd in (exit-)mediation, (groeps)coaching in arbeidsorganisaties en in die rol al vele honderden casussen behandeld. Beiden zijn MfN-gecertificeerd.
Vraag het de expert
Ido van der Waal en Frank Emmelot werken op dit moment aan een update van de Q&A Mediation


Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2018 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.