Bezig met laden...

     X
     Roy Lenders

     Roy Lenders

     Districon     Roy Lenders is sinds 2014 verbonden als partner aan Districon. Daarvoor was hij Partner Supply Chain & Operations bij Ernst & Young en Senior Vice President Supply Chain & Operations bij Capgemini Consulting. In de meer dan 20 jaar ervaring als supply chain adviseur heeft hij honderden projecten uitgevoerd voor vele internationale en nationale bedrijven, van groot tot klein. 

     Sinds januari 2014 is hij ook voor 1 dag per week betrokken bij de Fontys Hogescholen (oude Vervoersacademie) als Lector Supply Chain. 

     Daarnaast is Roy eigenaar van een snelgroeiend eCommerce bedrijf dat in Europa natuurlijke vitaminen, supplementen, superfoods en persoonlijke verzorgingsproducten verkoopt. Het bedrijf werkt met de allerlaatste technologische snufjes en werkt met een zeer strakke logistieke backoffice die helemaal geoptimaliseerd is voor een snelle en efficiënte levering in alle landen binnen de Europese Unie. Door deze aanpak hebben de websites een sterk stijgende traffic, een hoge conversie rate, laag retourenpercentage en hoge klanttevredenheid. De ervaringen die hij hier opdoet wordt vanuit zijn rol bij Districon en Fontys ook hergebruikt in klantprojecten.     Vraag het de expert
     Districon adviseert al 35 jaar haar klanten op het gebied van Supply Chain Management, Cargo Logistics, Logistics Facilities en Business Intelligence. De opdrachten zijn divers en variëren van operationele, tactische tot strategische ondersteuning.
     Districon is in vrijwel alle sectoren in het (inter)nationale bedrijfsleven actief, of het nu gaat om de vebetering van logistieke productiviteit, de ontwikkeling van een nieuwe cargo terminal, of de optimalisatie van een distributie netwerk of herziening van de strategie.

      


     Roy Lenders werkt op dit moment aan de update van de Q&A e-commerce.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets