Bezig met laden...

     X
     mr. Marein Smits

     mr. Marein Smits

     Wintertaling Advocaten en Notarissen     Mr. Marein Smits is als advocaat ondernemingsrecht werkzaam bij Wintertaling Advocaten & Notarissen. Marein Smits is advocaat ondernemingsrecht sinds 1997 en heeft ruime ervaring met fusies en overnames(overnames, participaties en herfinancieringen), private equity transacties en werk voor investeerders, founders en management teams, grote familiebedrijven in Nederland en hun vraagstukken over continuïteit en opvolging, zeggenschap binnen familie en bedrijf, behandeling van geschillen en omgaan met derden, aandeelhoudersverhoudingen en grensoverschrijdende en Nederlandse joint ventures,boardroom advies over medezeggenschap, governance en structuurregime, vormgeving en governance van ondernemingen in de zorg.
     In de sectie Ondernemingsrecht van Wintertaling Advocaten en Notarisssen is Marein aanspreekpunt voor het team. Daarnaast is Marein kerndocent Recht van het programma Business Valuation aan de Rotterdam School of Management. Marein studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en filosofie aan de Universiteit Leiden.


      

     Vraag het de expert

     Wintertaling richt zich met name op ondernemingsrecht en de vastgoedpraktijk in haar brede juridische facetten. Daarnaast is er een hooggespecialiseerde familierechtpraktijk. Het kantoor bestaat uit een 20-tal zeer ervaren juristen, die individueel en in teamverband aan zaken kunnen werken.

     Het kantoor begeleidt o.a. overnames, vastgoed(des-)investeringen, civiel en publiek bouwrecht/vergunningen, huurkwesties, aandeelhouderskwesties, joint-ventures, gerechtelijke procedures, arbitrages en mediation trajecten, insolventievraagstukken en aansprakelijkheid, (grensoverschrijdende) incasso, (collectief) arbeidsrecht, medezeggenschap en mededinging.
     Marein Smits werkt op dit moment samen met collega-auteurs en kantoorgenoten Thom Schölvinck en Tim Carapiet aan een update van de Q&A 'Fusies & Overnames'.


     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets