Bezig met laden...

     X
     Joost Roosen

     Joost Roosen

     Captin


     Joost Roosen is zijn carrière begonnen als trainee bij de Welten Groep. Na verschillende financiële instellingen van binnen gezien te hebben, besloot hij te blijven bij Van Lanschot in het team van Equity Management Services. Hij maakte daar in 6 jaar tijd een mooi veranderingstraject mee van reactieve afdeling naar zeer pro-actieve sparringspartner en stond aan de wieg van de laatste positieve veranderingen die zijn doorgevoerd. Nadat hij eind 2012 tot interim manager werd benoemd werd hij in 2013 eindverantwoordelijk voor deze afdeling. Met een team worden grote ondernemingen volledig ontzorgd met betrekking tot het beheer en de administratie van hun optie- en aandelenplannen. Deze afdeling is in 2017 zelfstandig verdergegaan als Captin, handelsplatform voor financiële instrumenten voor het groot- en middenbedrijf (mkb+).


      

     Vraag het de expert
     Joost Roosen schreef samen met collega-auteur Rutger Gevers Deynoot de Q&A Medewerkersparticipaties      
     Artikel: Hoe behoud je je medewerkers en hoe vergroot je ondernemerschap? Case Nedap (pdf)     Artikel: Interview met Jaska de Bakker (CFO RoyalHaskoningDHV) over financiële medewerkersparticipaties (pdf)

        
      
     Onderzoek: Financiële medewerkersparticipatie in private equity

     Van Lanschot deed in 2016 samen met de Erasmus Universiteit onderzoek naar financiële medewerkersparticipatie (FMP) als middel om kapitaal aan te trekken en betrokkenheid te vergroten in private equity ondernemingen.     Onderzoeksrapport (pdf)

     Lees mee over renumeratie
     Bijlage(n) bij dit artikel:
     pursang
     pursang

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets