Bezig met laden...

     X
     mr. Thom Schölvinck

     mr. Thom Schölvinck

     Wintertaling Advocaten en Notarissen     Thom Schölvinck is per november 2013 als advocaat-stagiaire verbonden aan Wintertaling Advocaten & Notarissen in Amsterdam. Binnen kantoor is hij actief op de ondernemingsrechtelijke (overname) praktijk.
     Thom heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Hij liep stage bij internationale advocatenkantoren waar hij kennismaakte met grensoverschrijdende overnames en complexe governancevraagstukken.

     Wintertaling richt zich met name op ondernemingsrecht en de vastgoedpraktijk in haar brede juridische facetten. Daarnaast is er een hooggespecialiseerde familierechtpraktijk. Het kantoor bestaat uit een 20-tal zeer ervaren juristen, die individueel en in teamverband aan zaken kunnen werken.

     Het kantoor begeleidt o.a. overnames, vastgoed(des-)investeringen, civiel en publiek bouwrecht/vergunningen, huurkwesties, aandeelhouderskwesties, joint-ventures, gerechtelijke procedures, arbitrages en mediation trajecten, insolventievraagstukken en aansprakelijkheid, (grensoverschrijdende) incasso, (collectief) arbeidsrecht, medezeggenschap en mededinging.
     Vraag het de expert
     Thom Schölvinck werkt op dit moment samen met collega-auteurs en kantoorgenoten Marein Smits en Tim Carapiet aan de update van de Q&A 'Fusies en overnames'.


     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets