Gratis toegangHome Experts Lobke Vlaming

Question Library Auteurs

Lobke Vlaming

Lobke Vlaming

MVO Nederland
 

Lobke Vlaming is sinds 2010 Hoofd Kennis & Ontwikkeling bij MVO Nederland. Zij is in die functie erantwoordelijk voor de activiteiten van MVO Nederland op het gebied van kennisontwikkeling en kennisverspreiding. Ze geeft leiding aan zeven professionals op het gebied van kennismanagement, training, e-learning, duurzaamheid en MVO en geeft daarnaast zelf ook training, e-learning, advies aan bedrijven, trendanalyses en opiniering op het gebied van MVO. Ze is als MT-lid medeverantwoordelijk voor de strategische richting en het beleid van MVO Nederland. 

Lobke heeft veel ervaring op het gebied van MVO: in de afgelopen tien jaar heeft ze zich onder andere beziggehouden met accountmanagement voor brancheorganisaties, het geven van training en advies aan bedrijven, strategische ontwikkeling van MVO Nederland, leiding geven aan professionals, trendanalyses en zeer veel verschillende kennisprojecten. Ook heeft ze als interim controller ervaring opgedaan met het opstellen van begrotingen, control en de jaarrekening. Van huis uit is zij bedrijfskundige en ze wil die kennis graag toepassen in organisaties met een maatschappelijk doel. 


   Lobke Vlaming

   MVO

Vraag het de expert

 
Video

Veel informatie over MVO/Duurzaam Ondernemen is te vinden op het YouTube-kanaal van MVO Nederland

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.