Gratis toegangWat is Franchise?

Wat is Franchise?

Wat is Franchise?

Wat is Franchise?

FranchiseFormules.NL

In Nederland zijn op dit moment een kleine 750 franchiseformules actief. Dit betekent meer dan een verdubbeling in vijftien jaar tijd. Zo'n 280.000 medewerkers zetten samen jaarlijks meer dan 31 miljard om, zo laat de Franchisemonitor 2014 van de Nederlandse Franchise Vereniging zien. Franchise blijkt een behoorlijk crisisbestendige ondernemingsvorm. Met name in Nederland, die met de grote dichtheid aan formules zelfs een Europese proeftuin vormt. Franchise is altijd sterk vertegenwoordigd geweest in de detailhandel, zowel in food als in nonfood. Vanaf 2010 heeft de dienstverlening het stokje overgenomen en is nu de grootste sector, met als opvallende nieuwkomer de zorg.
Kortom, er gebeurt veel op dit gebied. In deze whitepaper leest u alles wat u moet weten over franchise als u bij franchise betrokken bent of als samenwerkingsvorm overweegt.
Download PDF

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Publiceer uw whitepapers

Direct zelf een whitepaper plaatsen? Klik hier:

Whitepaper publiceren


Eerst meer informatie? Klik hier.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2018 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.