Bezig met laden...

     X
     prof. dr. Hans Strikwerda CMC

     prof. dr. Hans Strikwerda CMC

     Amsterdam Business School (UvA)     Prof. dr. J. (Hans) Strikwerda CMC is hoogleraar Organisatieleer en Verandering aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Ook is hij als docent betrokken bij het opleidingsprogramma "Inzicht en toezicht voor commissarissen en toezichthouders", dat wordt georganiseerd door de Erasmus School of Accounting and Assurance. 

     Hans is een internationale expert op het gebied van de organisatie van multinationale en andere complexe organisaties. Hij houdt zich vooral bezig met het (her-)ontwerpen van organisaties en hun strategieën onder invloed van fundamentele veranderingen in omgevingen, marktstructuren, technologieën en consumentenvoorkeuren. Voordat hij in 1994 in dienst trad bij Nolan Norton Institute, werkte hij onder andere bij diverse onderdelen van Philips, vooral als interne adviseur.

     Naast publicaties over ontwikkelingen in organisaties en veranderingen in organisaties publiceert Hans regelmatig over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van management consultancy, concernbestuur, strategisch management en corporate governance.
     Vraag het de expert

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets