Gratis toegangHome Experts drs. David Paul Doornbos

Question Library Auteurs

drs. David Paul Doornbos

drs. David Paul Doornbos

Plus ProjectsDavid Paul Doornbos (1969) werkt al meer dan 25 jaar met veel plezier als consultant op het gebied van subsidie- en fiscale regelingen. Eerder werkte hij bij enkele Big Four kantoren, nu is hijoprichter/directeur van Plus Projects. Hij heeft een bijzondere affiniteit en ruime ervaring met zowel nationale als Europese regelingen op het gebied van innovatie, duurzaamheid, cultuur en maatschappij.
In veel gevallen is het subsidieadvies van Plus Projects van directe invloed op de realisatie van een project. Dat is de Plus op het Project; de meerwaarde die zij leveren en de belofte aan hun opdrachtgevers. Maximaal advies houdt voor hen in dat zij alles uit een project halen wat er in zit. Dit doen zij door hun persoonlijke aanpak, kritisch, zorgvuldig en professioneel te zijn in hun werk, en, ten opzichte van alle betrokken partijen, complexe vraagstukken te reduceren tot een heldere subsidieaanvraag.

 David Paul Doornbos

 Plus Projects

Vraag het de expert

 


 
 
 

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.