Gratis toegangHome Experts drs. Gert van den Burg RC

Question Library Auteurs

drs. Gert van den Burg RC

drs. Gert van den Burg RC

CFO ConsultGert van den Burg (1962) is opgeleid als bedrijfseconoom en registercontroller. Hij richtte in 2004 CFO Consult  op. Daarvoor was hij gedurende 16 jaar werkzaam bij één van de grootste Nederlandse consultancybureaus. Van den Burg adviseert en traint op het terrein van performance management, kostenmanagement, besturingsvraagstukken en de inrichting van de financiële functie. Daarnaast coacht hij financiële professionals in hun persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. In zijn werk besteedt Gert veel tijd aan verandervraagstukken waarin kennis, hard-en soft skills bij elkaar komen. Gert is tevens voorzitter van de Raden van Toezicht van een middelgrote woningcorporatie en een woonzorginstelling voor senioren.

Van den Burg experimenteerde in 1993 als één van de eerste consultants met de toepassing van de Balanced scorecards in Nederlandse organisaties. Inmiddels is hij één van Nederlands meest ervaren consultants op het terrein van performance management.
Vraag het de expert


Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.