Bezig met laden...

     X
     Bernard van den Berg

     Bernard van den Berg

     marketingconsultant en publicist
     Bernard van den Berg heeft zo'n 40 jaar expertise in het reclame- en marketingvak. Adviseerde auto-, bus- en fietsfabrikanten, voedingsmiddelenproducenten, touroperators, banken en verzekeraars, serviceproviders, franchise- en retailorganisaties, lokale en centrale overheden, actiegroepen en welzijnsorganisaties, uitgevers, brancheorganisaties en ICT-bedrijven. Richt zich de laatste jaren op het helpen van ondernemers  en managers bij het ontwikkelen, schrijven en implementeren van effectieve marketing- en businessplannen. Alles begint immers met een goed plan.
      
     Schreef als columnist en publicist voor o.a. DIT Reismanagement (Reed Business), Recreactie - vakblad voor de recreatieondernemer (RECRON), SalesManagement (v.h. Kluwer), Consumenten-reisgids (Consumentenbond) en VVP - vakblad voor Financiële Dienstverleners (Nijgh Periodieken). Levert bijdragen aan The Question Library en Indicator (management-portalen). Was jurylid van de Financial Marketing Award. Is ghostwriter, speechschrijver en sparringpartner van CEO’s, bestuurs-voorzitters, DGA’s, directeuren en managers.

      


     Vraag het de expert     In januari 2014 publiceerde hij het e-boek:

     Van A tot ZZP, Het ultieme ondernemersboek voor wie klein wil beginnen.     Het aantal zelfstandigen zonder personeel is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid; het nadert nu de 900.000. En elke zzp’er is ook ondernemer in een one-man-band waarin functies succesvol moeten worden gecombineerd, van administratie tot in- en verkoop.

     Voor de meeste startende, doorstartende of gevestigde zzp’ers schuilt het succes in een heldere visie. En realistische doelstellingen. In een ondernemingsplan waar de bank of private investeerders enthousiast van worden. En niet te vergeten: in creatieve marketing en reclame waarmee vraag wordt gecreëerd en naam wordt gevestigd. Alle zaken die voor een zelfstandig ondernemerschap van belang zijn komen van a tot z aan bod. Dit abecedarium levert kennis én inspiratie, zodat elke zzp’er succesvol als ondernemer van start kan.

     Bernard van den Berg schreef dit praktische boek vanuit ruim 40 jaar ervaring als marketingconsultant en publicist. Hij helpt ondernemers en managers bij het ontwikkelen, schrijven en implementeren van effectieve marketing-en businessplannen. Ook is hij ghostwriter, speechschrijver en sparringpartner van CEO’s, bestuurs-voorzitters, DGA’s, directeuren en managers.

     © 2014 Bernard J. Van den Berg
     MEDEM Publishing

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets