Bezig met laden...

     X
     drs. Marius Winter

     drs. Marius Winter

     W&P belastingsadviseurs


     Drs. Marius Winter is directeur van W&P Belastingadviseurs en van NextJob

     W&P Belastingadviseurs adviseert werkgevers over reorganisaties en ondersteunt bij het opstellen van een sociaal plan. Marius Winter heeft expertise op het gebied van ontslag (en de personele consequenties) in ruime zin. Hij geeft advies aan zowel werkgevers als werknemers over de sociale zekerheidswetgeving, de fiscale mogelijkheden van een ontslagvergoeding en stamrecht (stamrecht BV, stamrecht verzekering en stamrecht banksparen).  

     Marius Winter is auteur van de boeken: 'Reorganisatie en sociaal plan',  'Ontslagvergoeding 2017', 'Transitievergoeding 2017' en 'Start uw eigen bedrijf na ontslag'. Ook geeft hij regelmatig lezingen op ontslag- en stamrecht gebied en is beheerder van de startpagina-dochters: ondernemingsraad.startpagina.nl en goudenhanddruk.startpagina.nl. Daarnaast is hij initiatiefnemer van kantonrechtersformule.nl en sociaalplan.nl
     Vraag het de expert
     Interessante en zeer actuele informatie over zijn dienstverlening vindt u op hier (klik op de afbeelding)
      
     Andere sites van Marius Winter
      
     Lezingen
     Marius geeft elke week een lezing waarin de belangrijkste facetten van de schadeloosstelling bij ontslag, zoals de aanwendingsmogelijkheden als de stamrecht bv, lijfrente verzekering en stamrechtrekening worden belicht. Tijdens deze lezingen is er de gelegenheid tot het stellen van vragen over uw persoonlijke situatie. Zo kunt u gemakkelijk en snel meer inzicht krijgen in uw situatie. 
      
     Presentatie 
     In deze presentatie van Nextjob vindt u informatie over outplacement:
      

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets