Bezig met laden...

     X
     drs.Tineke Spruijt

     drs.Tineke Spruijt

     Cruciaal


     Tineke Spruijt heeft arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd. Sinds 1999 is zij mede-vennoot van Cruciaal  in Alphen aan den Rijn, Den Haag, gespecialiseerd in: assessment centers, outplacement/replacement, reïntegratie, competentiemanagement, trainingen en organisatieadvieswerk.

     Enkele opdrachtgevers zijn: Van Keulen & van Zutphen Bilthoven, Ministerie van Veiligheid & Justitie Den Haag, Hoogheemraadschap van Schieland in Rotterdam.

       
     Vraag het de expert
     Tineke Spruijt is auteur van 'Coachen met meerwaarde' (Kluwer- 2004). 

       

     In Coachen met meerwaarde krijgen personeelsfunctionarissen en personeelsmanagers handvatten aangereikt om medewerkers effectief te coachen. Aan de orde komen ontwerp, uitvoering, toepassing en evaluatie van een coachingstraject. Naast de vorm wordt aandacht besteed aan de inhoud van een coachingstraject. Op de volgende vragen mag u een antwoord verwachten: ‘hoe bewerkstelligt u een positieve gedragsverandering bij de medewerker?’, ‘Hoe coacht u een gedemotiveerde medewerker?’ en ‘op welke wijze bereikt u dat een medewerker meer weerbaar wordt?’ Speciale aandacht gaat uit naar het inzicht in de eigen coachingsstijl van de coach en het effect daarvan op anderen.

     Ook schreef ze de artikelen: 'Assesment innoveren' en 'Een hecht doortimmerd personeelsbeleid met competentiemanagement'. Zij heeft ook eerder presentaties gegeven over stressmanagement op het werk.

     Onderwerpen

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets