Gratis toegangHome Experts drs.Tineke Spruijt

Question Library Auteurs

drs.Tineke Spruijt

drs.Tineke Spruijt

Cruciaal


Tineke Spruijt heeft arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd. Sinds 1999 is zij mede-vennoot van Cruciaal  in Alphen aan den Rijn, Den Haag, gespecialiseerd in: assessment centers, outplacement/replacement, reïntegratie, competentiemanagement, trainingen en organisatieadvieswerk.

Enkele opdrachtgevers zijn: Van Keulen & van Zutphen Bilthoven, Ministerie van Veiligheid & Justitie Den Haag, Hoogheemraadschap van Schieland in Rotterdam.

  
Vraag het de expert
Tineke Spruijt is auteur van 'Coachen met meerwaarde' (Kluwer- 2004). 

  

In Coachen met meerwaarde krijgen personeelsfunctionarissen en personeelsmanagers handvatten aangereikt om medewerkers effectief te coachen. Aan de orde komen ontwerp, uitvoering, toepassing en evaluatie van een coachingstraject. Naast de vorm wordt aandacht besteed aan de inhoud van een coachingstraject. Op de volgende vragen mag u een antwoord verwachten: ‘hoe bewerkstelligt u een positieve gedragsverandering bij de medewerker?’, ‘Hoe coacht u een gedemotiveerde medewerker?’ en ‘op welke wijze bereikt u dat een medewerker meer weerbaar wordt?’ Speciale aandacht gaat uit naar het inzicht in de eigen coachingsstijl van de coach en het effect daarvan op anderen.

Ook schreef ze de artikelen: 'Assesment innoveren' en 'Een hecht doortimmerd personeelsbeleid met competentiemanagement'. Zij heeft ook eerder presentaties gegeven over stressmanagement op het werk.

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.