Gratis toegangHome Experts dr. ir. Hans Lekkerkerk

Question Library Auteurs

dr. ir. Hans Lekkerkerk

dr. ir. Hans Lekkerkerk

Radboud Universiteit Nijmegen.

Hans Lekkerkerk is sinds september 1997 als senior docent bedrijfskunde werkzaam bij de sectie Bedrijfskunde van de Faculteit der Managementwetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij doceert de vakken innovatiemanagement, organisatieontwerp en operations management en heeft inmiddels ruim tachtig afstudeerders begeleid bij onderzoeken naar organisatie- en innovatieproblemen van organisaties. In 2012 promoveerde hij op het onderwerp "Innovatie- en organisatiestructuur". Praktische ervaring met innovatie van product, proces en organisatie heeft hij van 1985 tot 1996 opgedaan als projectmedewerker en -leider en quality engineer bij Fokker Aircraft.  In 1996 en 1997 was hij organisatieadviseur en trainer op het gebied van kwaliteitszorg en projectmanagement bij Leeuwendaal Advies te Rijswijk ZH.
Na het gymnasium (diploma 1977) is hij aan de TU-Delft Werktuigbouwkunde gaan doen waar hij in 1985 in afstudeerde bij de sectie Industriële Organisatie.


Vraag het de expert

Onderwerpen


Ebooks

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.