Bezig met laden...

     X

     MEDEM  & MEDEM Publishing


     MEDEM, Organisatieadvies en HRM, startte in 1997 met het uitvoeren van opdrachten in profit en non-profit. Focus ligt op Recruitment, Management Development, loopbaanbeleid, inrichting HRM-functie, kentallen (HR Analytics)

     Binnen organisaties groeit het besef dat medewerkers een economische factor vertegenwoordigen. Een schaars artikel. Dit geeft aanleiding tot het optimaal ontwikkelen en benutten van deze factor. Hiermee is het managen van de personele functie tot ‘everybody’s business’ geworden.

     Hoewel het voor de hand ligt dat iedereen belang heeft bij het optimaal functioneren van medewerkers is het ook duidelijk dat er uiteenlopende belangen aan de orde kunnen zijn, van managers, medewerkers en HRM. De opdracht is dan ook om steeds zo te structureren dat de organisatorische belangen voldoende worden gewaarborgd en het management (stuur)instrumenten aangereikt krijgt voor de beste match tussen persoon en organisatie.

     In 2012 voegde MEDEM online uitgeverij MEDEM Publishing toe aan de dienstverlening, met zakelijke informatie voor ondernemers, directies, managers en professionals in de vorm van ebooks. Ondertussen is dit uitgebreid met TQL (The Question Library), online kennisbank met ruim 24.000 vragen & antwoorden voor bedrijfsvoering. TQL is een label van MEDEM Publishing.
     Bekijk hier alle uitgaven van Medem Publishing.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets