Bezig met laden...

     X

     Kennispartner worden?

     Publiceren via The Question Library (TQL)

     TQL (The Question Library) heeft vanaf de start in 1997 een database van zo’n 24.000 vragen & antwoorden opgebouwd, verdeeld over circa 140 onderwerpen. In 2013 is TQL overgenomen en vormt nu een label van MEDEM Publishing*, uitgeverij voor zakelijke en academische online uitgaven op tablets en e-readers, w.o. ebooks, whitepapers, presentaties, artikelen, rapporten, theses, etc.

     Wij zoeken regelmatig auteurs voor nieuwe topics en update van bestaande topics. Wij bieden vakexperts graag de mogelijkheid om hun (bedrijfs)naam te verbinden aan het TQL-kennisplatform.

     Voor wie
     TQL-ondersteunt de bedrijfsvoering, voor de doelgroepen directies, bestuurders, managers en professionals in profit en not-for-profit, die hun kennis willen/moeten verbreden naar andere vakgebieden om gesprekspartner te kunnen zijn voor collega’s, medewerkers of externe vakspecialisten. TQL biedt hen de eenvoudig toegang tot deze kennis. Bv. de financieel manager die met de inkoopmanager procesafspraken moet maken over (Europese) aanbestedingen, de HRM-er die meer wil weten van (de juridische aspecten van) arbeidsovereenkomsten, de net gerecruiteerde algemeen-manager-met-een-IT-achtergrond van een zorginstelling die in het MT afspraken maakt over (de uitbesteding van) het Facility Management. TQL omvat de vakgebieden strategie & bestuur, management, marketing & sales, HRM, financiën/fiscaal, ICT en Juridisch.

     Vorm
     De informatie wordt gepresenteerd in een compacte vraag & antwoord ('Q&A')-vorm, een educatieve en slimme manier om van een onderwerp kennis te nemen. Beter, overzichtelijker en betrouwbaarder dan welke (Google) search dan ook. Praktische, niet al te 'technische' informatieverschaffing staat voorop.

     U bent als auteur vrij in het naar uw hand zetten van de content, als de Q&A-vorm maar overeind blijft (maar daarin kan veel). Wij verzorgen de rest: de eindredactie, formatting en distributie.

     Branding
     De TQL-topics worden door vakexperts regelmatig, d.i. jaarlijks of tweejaarlijks geactualiseerd. TQL is een zakelijk (kennis)platform waar deskundige professionals zichzelf en/of hun bedrijf kunnen profileren en aan de doelgroep worden gekoppeld.

     Elke auteur krijgt op www.tql.nl de volgende profilering:
     1. een auteurspagina op de TQL-site, met: foto, kort cv, een klikbaar beeldmerk, een overzicht van zijn expertise, gratis plaatsing naar auteur- cq. onderwerpgebonden URL’s met bedrijfsnieuws, -activiteiten (bv. cursussen, trainingen, presentaties, etc.) en -publicaties (bv. boeken, artikelen, blogs, video’s, whitepapers etc. Whitepapers worden gratis doorgeplaatst naar de Qlist, het online rapporten en whitepapercentrum van TQL);
     2. een expert-button bij het onderwerp op www.tql.nl met doorkoppeling naar het mailadres van de auteur;
     3. het recht tot opname van een subset van 15 tot 20 vragen uit de publicatie op de website van de auteur, met een URL-link naar www.tql.nl;
     4. de auteur mag de inhoud van de aangeleverde teksten vrij gebruiken voor promotie en educatieve doelen. Als de auteur teksten gebruikt in de (vraag-en-antwoord-) vorm zoals ze door TQL zijn gepubliceerd, gebeurt dat met de bronvermelding ‘www.tql.nl’;
     5. de auteur mag een banner (formaat leaderboard 728 x 90, eventueel flash) aanleveren voor kosteloze plaatsing op de homepage en/of advertorial in de TQL-nieuwsbrief. Moment en periode worden in overleg bepaald.
     Site
     De TQL-site is in 2013 ingrijpend vernieuwd, zodat we met een fris nieuw uiterlijk, plus een betere navigatie en weboptimalisatie/vindbaarheid, nog meer bereik en spin-off voor de auteurs kunnen genereren. Naast de auteurspagina heeft de auteur de volgende opties:
     1. koppeling van alle publicaties (naar keuze) met de MEDEM Publishing/TQL-webshop, waar ze extra onder de aandacht worden gebracht (‘Ook van deze auteur verscheen:....');
     2. multichanneling: alle MEDEM Publishing/TQL-uitgaven zijn ook (nu al) verkrijgbaar en leesbaar op alle tablets, waardoor de auteur een nog groter bereik heeft in de snel groeiende markt voor ebooks en (vak)tijdschriften;
     3. verrijkings-mogelijkheden met multimedia en interactiviteit, zoals verwijzingen naar website, video, foto-galleries, en reactiemogelijkheden.
     TOL breidt inmiddels uit met checklists, modellen, tools, cases, etc. Daarnaast wordt een whitepapercentrum  ingericht. Ook zal in 2014 een mobiele versie worden uitgebracht.

     Enthousiast? neem contact met ons op via redactie(a)tql.nl

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets