Bezig met laden...

     X

     Special Artificial Intelligence

     Publicatie IA-netwerk (pdf)

     innovatie, stimuleren, artificial intelligence, AI, attache
      
     Ooit gehoord van het Innovatie Attaché Netwerk, kortweg IA-netwerk? Innovatie attachés werken vanuit ambassades en consulaten om innovatief ondernemersschap en de Nederlandse concurrentiekracht op de langere termijn te versterken. Het gaat daarbij om 'economische diplomatie' in technologie en kennis, het signaleren van kansen voor onderzoeks- en ontwikkelingssamenwerking (R&D) en het gezamenlijk innoveren. In dat kader heeft het netwerk nu een special gepubliceerd over Articial Intelligence.

     Scope IA-netwerk
     Het ministerie van Economische Zaken ondersteunt met het Innovatie Attaché Netwerk de Nederlandse topsectoren in hun internationale R&D- en innovatie-ambities. Innovatie Attachés koppelen kennis over innovatieve ontwikkelingen en trends op het terrein van innovatief ondernemerschap in Nederland en het buitenland. Het netwerk is verbindingsofficier, trendwatcher, scout en informant op het gebied van R&D en markt. 

     Het IA-netwerk levert diensten aan individuele en geclusterde klanten: bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Vaak in privaat-publieke samenwerking. De topsectoren krijgen hoge prioriteit. Het IA-netwerk heeft vestigingen in verschillende landen. 

     Special Artificial Intelligence
     In een themanummer van het IA-netwerk over worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.
     IA-netwerk (Innovatie Attaché Netwerk)

     Lees: Special Artificial Intelligence (pdf)


     Redactie TQL
     Illus.(cc): IA-netwerk
      

     Ebooks


     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken


      

     Nieuwsbrief Artikelen     Op de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
     Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
     Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets