Gratis toegangOMG Online Marketing Group

OMG is een online direct marketing bureau. Wij gebruiken online marketing om voor onze adverteerders nieuwe klanten en leads te vinden, tegen zo laag mogelijke kosten. Onze focus ligt bij de doelstellingen van de adverteerders en het online gedrag van hun doelgroepen. Wij worden hierbij geïnspireerd door de uitdagingen die online marketing biedt. De dynamiek, meetbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit dagen ons uit iedere online marketing campagne tot een groot succes te maken. Ons succes wordt bepaald door de juiste online marketing campagne te combineren met het juiste online bereik. De juiste online marketing campagne ontwikkelen wij door de combinatie van onze database expertise, optimalisatiekennis en de toepassing van neuromarketing. Het juiste online bereik bieden wij via ons eigen geprofileerde e-mail bereik van 4,5 miljoen adressen, het volledige performance based bereik in Nederland, en via inkoop op Google, Facebook en Ad Exchanges. OMG is actief lid van DM branchevereniging DDMA en biedt een NO-SPAM garantie. OMG is ISO gecertificeerd en staat in de Emerce top 100 drie maal genoteerd. in 2007 én 2009 ontving OMG een e-mail marketing award (EMMA) voor haar innovaties Direct Video e-mail en Dynamic Imaging. In 2010 ontwikkelde en introduceerde OMG exclusief voor haar klanten share-to-social waarmee e-mail is gekoppeld aan social media.


Whitepapers van OMG Online Marketing Group

Best practices voor eDM in het automotive segment

OMG Online Marketing Group

Best practices voor eDM in het automotive segmentDeze whitepaper helpt u meer grip uit te oefenen op de effectiviteit van uw e-mailcampagne en zo een maximaal resultaat te behalen. De kennis die OMG door de jaren heen heeft opgedaan, is doorvertaald naar concrete learnings die direct toepasbaar zijn voor de invulling van uw e-mailcampagne(s)
Lees verder
Download PDF

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Publiceer uw whitepapers

Direct zelf een whitepaper plaatsen? Klik hier:

Whitepaper publiceren


Eerst meer informatie? Klik hier.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2018 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.