Gratis toegangVan den Berg Training & Advies

Al bijna vijftien jaar doen organisaties uit de profit- en non-profitsector een beroep op de kennis en ervaring van de trainers/adviseurs van Van den Berg Training & Advies. Zij ondersteunen leidinggevenden en HR-professionals op het gebied van performance- en competentiemanagement en leiderschapsontwikkeling. Van den Berg Training & Advies is partner van Vierkantemeter moed, een bureau dat adviseert en traint op het gebied van moedig leiderschap en maakt deel uit van de maatschap GRIP op leiderschap. Dit bureau heeft haar sporen verdiend met het ontwikkelen en uitvoeren van MD-programma’s op basis van action learning.


Whitepapers van Van den Berg Training & Advies

(lastige) Gesprekken voeren met medewerkers

Van den Berg Training & Advies

(lastige) Gesprekken voeren met medewerkersMedewerkers komen en medewerkers gaan. Hoe scheid je in een selectiegesprek het kaf van het koren en hoe voer je een (slechtnieuws)gesprek met een medewerker van wie het jaarcontract niet wordt verlengd? Tussen binnenkomst en afscheid zijn er vele momenten, zeker als de periode meer dan een jaar...
Lees verder
Download PDF

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Publiceer uw whitepapers

Direct zelf een whitepaper plaatsen? Klik hier:

Whitepaper publiceren


Eerst meer informatie? Klik hier.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2018 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.