Gratis toegangFranchiseFormules.NL

FranchiseFormules.NL brengt de formules en organisaties achter franchiseformules in kaart en rangschikt deze op basis van branche en subcategorie. FranchiseFormules.NL presenteert uitgebreide formuleprofielen met kerngegevens, financiele voorwaarden (zoals entree eisen) en adres- en contactgegevens. Geïnteresseerde kandidaat-ondernemers kunnen een online informatie-aanvraag indienen bij de formule(s) waar ze graag mee in contact willen komen. FranchiseFormules.NL wordt al meer dan 12 jaar door franchisegevers gebruikt als podium voor hun activiteiten en als 'leadgenerator'; een betrouwbaar en effectief medium voor de instroom van gekwalificeerde, ambitieuze franchisenemers. Talloze ondernemers vonden en vinden via FranchiseFormules.NL hun weg naar het franchisenemerschap binnen geschikte formules.


Whitepapers van FranchiseFormules.NL

Wat is Franchise?

FranchiseFormules.NL

Wat is Franchise?In Nederland zijn op dit moment een kleine 750 franchiseformules actief. Dit betekent meer dan een verdubbeling in vijftien jaar tijd. Zo'n 280.000 medewerkers zetten samen jaarlijks meer dan 31 miljard om, zo laat de Franchisemonitor 2014 van de Nederlandse Franchise Vereniging zien. Franchise...
Lees verder
Download PDF

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Publiceer uw whitepapers

Direct zelf een whitepaper plaatsen? Klik hier:

Whitepaper publiceren


Eerst meer informatie? Klik hier.

Q&A overzicht

Nieuwsbrief ArtikelenOp de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
Op zoek naar een passende opleiding?
Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  
©2018 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.