Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - schriftelijke cursus bij International Management Forum (IMF)

     Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - schriftelijke cursus     • InstituutInternational Management Forum (IMF)
     • NiveauPost-HBO
     • SoortThuisstudie
     • Totale lesduur4 dagen
     • Kosten€2.480 excl. BTW
     • Max deelnemers20

     Gratis brochure

     Certified Business Intelligence Professional (CBIP) – hét internationale kwaliteitskeurmerk voor Business Intelligence

     Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence. De CBIP titel is in het leven geroepen door The Data Warehousing Institute (TDWI), een organisatie die in de jaren ’90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is.

     Wilt u ook een officiële erkenning als Business Intelligence Professional?

     Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter. Ook als u niet gecertificeerd wilt worden is deze Business Intelligence cursus een absolute kennisverrijking. De cursus gaat verder en dieper en is breder dan de eisen die aan de Certified Business Intelligence Professional (CBIP) certificering worden gesteld. Er wordt ook gekeken naar de situatie in Europa en er worden praktijkvoorbeelden aangehaald die de West–Europese situatie typeren.

     Business Intelligence cursus – optimale theoretische onderbouwing

     Om u optimaal te kunnen voorbereiden op de Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examens is, naast relevante werkervaring, een goede theoretische onderbouwing van belang. De schriftelijke cursus biedt u de optimale theoretische onderbouwing. Wanneer u de CBIP examens af wilt leggen, dan raden wij u sterk aan om ook de aanvullende 3-daagse CBIP examentraining te volgen en de aanbevolen literatuur te lezen. Als u zich niet wilt laten certificeren kunt u alleen de schriftelijke cursus volgen.

     Business Intelligence (CBIP) – voor wie?

     Wanneer u alle expertise die nodig is voor een doelmatige aanpak van complexe Business Intelligence vraagstukken in uw bezit wilt hebben, dan is dit de juiste cursus voor u. Specifieke functies waarvoor de CBIP cursus interessant is zijn BI-specialisten, datawarehouse specialisten, business- en informatieanalisten, informatiemanagers, informatiearchitecten, data-analisten, financieel managers en marketing specialisten.

     Certified Business Intelligence Professional (CBIP) – examens

     Wanneer u Certified Business Intelligence Professional (CBIP) gecertificeerd wilt worden, dan dient u het CBIP examen succesvol af te ronden. Het CBIP examen bestaat uit 3 deelexamens van elk een halve dag die in 2 dagen worden ­afgenomen. Het betreft hierbij 2 verplichte examens:

     • Information Systems Core Examination; en
     • Data Warehousing.


     U kunt tot aan de laatste dag voor het ­examen bepalen welk keuze-examen u wilt maken:

     • Leadership and Management; of
     • Business Analytics; of
     • Data Analysis and Design; of
     • Data Integration.


     Het betreft multiple choice examens die elk 90 of 110 minuten in beslag nemen. De kosten bedragen € 325,- (excl. BTW) per examen, inclusief koffie, thee en lunch. De drie CBIP examens zijn verspreid over twee dagen. De eerste twee examens vinden plaats op de eerste dag en het derde examen op de tweede dag.

     Certified Business Intelligence Professional (CBIP) – examentraining

     In 3 dagen tijd wordt u voorbereid op de 3 CBIP examens die gezamenlijk de Certified Business Intelligence Professional (CBIP) certificering vormen.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen
      

     Nieuwsbrief Artikelen     Op de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
     Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
     Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets