Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - In cpmpany - HR & Diepgang Arbeidsrecht bij 2Work Arbeidsjuristen

     In cpmpany - HR & Diepgang Arbeidsrecht     • Instituut2Work Arbeidsjuristen
     • NiveauHBO
     • SoortIn-company / Maatwerk
     • Totale lesduur3 dagen
     • Kosten€2.150 excl. BTW
     • Max deelnemers12

     Gratis brochure

     Ben je dagelijks bezig met personeel? Ben je betrokken bij het opstellen van diverse soorten (flexibele) arbeidsovereenkomsten? Hou je je daarnaast bezig met arbeidsvoorwaarden en het opstellen van reglementen? Kom je regelmatig in aanraking met ontslagkwesties of het nu disfunctioneren betreft of een bedrijfseconomisch motief? In dat geval is een diepgaande kennis van het arbeidsrecht, aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen binnen wetgeving en jurisprudentie, onontbeerlijk.

     Tijdens de driedaagse diepgaande opleiding HR & Diepgang Arbeidsrecht zullen de belangrijkste juridische èn praktische facetten van aanname tot ontslag op diepgaande wijze behandeld worden.

     DOEL
     Het opfrissen, verdiepen van je kennis van het arbeidsrecht dan wel het verkrijgen van een brede, doch specialistische kennis van het arbeidsrecht, zodat je in staat bent om inhoudelijk adequaat en praktisch met allerhande arbeidsrechtelijke situaties in jouw organisatie om te gaan en daarin interne of externe partijen te adviseren en overtuigen en volledig of grotendeels zelfstandig af te wikkelen.

     ONDERWERPEN 

     • Dag 1 - Diepgang Flexibele Arbeidsrelaties 
      O.a.: kenmerken en valkuilen bij arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, oproepovereenkomst, uitzend- en detacheringsovereenkomst, payrollovereenkomst, freelance-overeenkomst.

     • Dag 2 - Diepgang Arbeidsvoorwaarden
      O.a.: aanvang en omvang arbeidsovereenkomst, postcontractuele bedingen, vakantie en arbeidsongeschiktheid, bijzondere beloningsvormen, wijziging en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, gelijke behandeling bij toekenning arbeidsvoorwaarden.

     • Dag 3 - Diepgang Ontslag en Vergoeding 
      O.a.: beëindiging tijdens de proeftijd, beëindiging van rechtswege, ontslag op staande voet, beëindiging met wederzijds goedvinden, beëindiging via de kantonrechter en UWV, dossieropbouw bij ontslaggrond disfunctioneren, onderbouwing bedrijfseconomische/organisatorisch ontslaggrond, ontslaggrond langdurige arbeidsongeschiktheid, ontslagvergoedingen.

     Het uitgebreide programma van deze opleiding staat vermeld onder de opleidingen HR & Flexibele Arbeidsrelaties, HR & Arbeidsvoorwaarden en HR & Ontslag en Vergoeding.

     Onze kracht
     Na een opleiding wil je graag zelf met de opgedane kennis aan de slag. Maar deze kennis vervliegt vaak snel. Dat willen wij voorkomen. Onze kracht is dan ook dat de opleidingen gericht zijn op een optimale kennisoverdracht:

     >Praktische insteek
     Met een praktijkgerichte insteek, maar ook met onze handige stappenplannen en checklisten zorgen wij ervoor dat je het geleerde naderhand eenvoudig zelf toekan passen in de eigen organisatie.

     > Casusinbreng 
     Wij plannen voldoende ruimte voor praktische tips en het stellen van vragen.Bovendien is het mogelijk zowel voorafgaand aan als tijdens de opleiding een casus in te brengen, die tijdens de opleiding behandeld zal worden.

     > 2Workboekje 
     Naderhand toch vergeten hoe het ook alweer zat? Dan biedt het 2Workboekje uitkomst, een praktisch arbeidsrechtelijk naslagwerk dat bij elke opleiding wordt verstrekt.

     Kosten vast programma
     De kosten voor een ééndaagse´in company´ opleiding uit het vaste opleidingsprogramma van 2Work Arbeidsjuristen bedragen:

     Op een door de opdrachtgever geheel verzorgde locatie:
     - t/m 8 deelnemers: € 2.150,-
     - 9 t/m 15 deelnemers: extra € 75,- per deelnemer

     Op een door 2Work Arbeidsjuristen geheel verzorgde locatie:
     - t/m 8 deelnemers: € 2.950,-
     - 9 t/m 15 deelnemers: extra € 100,- per deelnemer

     In deze bedragen is inbegrepen:
     - Mogelijkheid tot het (vooraf) voorleggen van een casus
     - Praktisch   naslagwerk, het 2Workboekje
     - Zaalhuur, lunch, drankjes en hapjes tijdens de opleiding (in geval van een door 2Work Arbeidsjuristen verzorgde locatie)

     (Alle bedragen zijn exclusief BTW)

     Kosten op maat
     Voor de kosten van een in company´ opleiding op maat of voor groepen groter dan 15 personen of voor meer dan één dag kan vrijblijvend een offerte worden opgevraagd.

     Datum, tijd en locatie
     De datum wordt in overleg vastgesteld. De opleidingen uit ons vaste programma vangen aan om 9.30 uur en eindigen om 16.30 uur, maar in overleg zijn andere tijdstippen mogelijk. De tijden van opleidingen op maat worden in onderling overleg vastgesteld.

     De locatie kan verzorgd worden door de opdrachtgever zelf. In dat komen wij naar de door u gewenste locatie. Opleidingen verzorgd door 2Work Arbeidsjuristen worden gegeven op een inspirerende locatie in de bosrijke omgeving van Soest. De locatie ligt nabij snelwegen, heeft eigen (gratis) parkeergelegenheid en is tevens bereikbaar per openbaar vervoer.

     Docenten
     De opleiding wordt gegeven door specialisten in het arbeidsrecht, met minimaal 15 jaar ervaring in het adviseren van en procederen voor werkgevers in uiteenlopende arbeidsrechtelijke zaken. De juristen zijn dus zeer goed in staat om de theorie te benaderen vanuit een praktische invalshoek en dit op enthousiaste en heldere wijze over te brengen op anderen.

     Referenties
     Voor referenties verwijzen we je graag naar het tabje 'ervaringen' op deze site.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets