Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - NLP stap 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei bij Schoonderwoerd

     NLP stap 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei     • InstituutSchoonderwoerd
     • SoortKlassikaal
     • Totale lesduur3 dagen
     • Kosten€1.336 excl. BTW
     • Max deelnemers9
     • Regio'sEindhoven
      Utrecht

     Gratis brochure

     NLP stap 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei

     Inleiding

     In de NLP stap 1 training leer je hoe je NLP-technieken toepast om vanuit keuze en met respect en begrip te reageren op je omgeving. Je leert doelgerichter te communiceren en je weet mensen mee te nemen in je verhaal. Je wordt een prettige gesprekspartner, voor iedereen. Kortom: de trainers van Schoonderwoerd helpen jou op een authentieke manier uitblinken.

     Korte omschrijving

     Tijdens de training NLP 1 – doelgericht communiceren en persoonlijke groei verdiep je je in Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP leert je anders naar jezelf en je omgeving te kijken. In de NLP-trainingen van Schoonderwoerd krijg je inzicht in jouw (gedrags)patronen. Je leert hoe je zelf kunt kiezen hoe je reageert op wat je waarneemt. Wat de situatie ook is, jij houdt de regie over je eigen energie. Onze gecertificeerde NLP-trainers leggen je de NLP-theorie haarfijn uit, maar geven je vooral veel ruimte om te oefenen. Ze houden je de spiegel voor die jou helpt effectiever te communiceren en je eigen koers te varen, zakelijk én privé. Deze kennismaking met NLP smaakt bij velen naar meer!

     Voor wie

     Heb je altijd al kennis willen maken met NLP op een praktische, diepgaande en impactvolle manier? Deze training is geschikt voor jou als je wilt leren hoe je flexibel en zonder oordeel een gesprek kunt ingaan en hoe je waardevrij kunt luisteren, ook bij een dominante gesprekspartner. Je voelt je niet meer snel persoonlijk aangevallen en je zorgt ervoor dat je gehoord wordt. Jij bent die betrokken gesprekspartner, die toch kort en krachtig communiceert.

     Resultaat

     Na deze NLP-training kijk je op een andere manier, vanuit respect en begrip, naar jezelf en je omgeving. Je ziet mogelijkheden waar je voorheen tegen een muur van frustraties en een gevoel van onvermogen opliep. De training NLP 1 – doelgericht communiceren en persoonlijke groei helpt je grote stappen te nemen op het gebied van persoonlijke groei en communicatieve vaardigheden. Je gaat bruisen van energie; en dit is pas het begin!

     Inhoud

     In drie dagen neemt een gecertificeerde NLP-trainer van Schoonderwoerd je mee door de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren. Je krijgt praktische handvatten om betrokken, concreet en doelgericht te communiceren met anderen. Tijdens deze interactieve NLP-training leer je alles over het effect dat jouw waarden, normen en overtuigingen hebben op je dagelijkse manier van doen, voelen en denken.

     De volgende onderwerpen worden o.a. behandeld

     • Inzicht in hoe het NLP-communicatiemodel werkt;
     • Met welke basisgedachten kun je jouw manier van communiceren positief beïnvloeden?
     • Contact maken met verschillende soorten mensen. Hoe creëer je een sfeer van wederzijdse betrokkenheid?
     • Perspectief: wordt flexibeler, duidelijker (en vaak ook milder) in je communicatie door zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken
     • Waarden: wat is jouw drive, waardoor kom jij in beweging?;
     • Welke hulpbronnen heb jij in je en hoe benut je ze?

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets