Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR) bij an-i.nl

     Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)     • Instituutan-i.nl
     • NiveauPost-HBO
     • SoortThuisstudie
     • Kosten€1.495 excl. BTW
     • Max deelnemers20

     Gratis brochure

     Een erkende studie en training Arbeidsrecht

     Arbeidsrecht is een veelzijdig vakgebied dat veel verder gaat dan het toepassen van regels. De vraagstukken zijn complex, de belangen groot en het menselijke aspect is altijd aanwezig. Dat vereist niet alleen kennis, maar zeker ook inzicht en vaardigheden.

     De doelgroep is een ieder die een grondige specialisatie in het arbeidsrecht wenst, zoals een ervaren HR-adviseur/directeur, accountant, mediator en rechtskundige.

     Deze opleiding bestaat uit 8 schriftelijke modules met een afondend examen. 

     Volledig actueel met alle recente wetswijzigingen door de Wet Arbeidsmarkt in balans.

     Ons streven is om de meest veelzijdige opleiding Arbeidsrecht aan te bieden. Kennis in het arbeidsrecht is niet voldoende. Een specialist moet namelijk ook strategisch en tactvol met vraagstukken om kunnen gaan. Daartoe schrijft u brieven en adviezen in de modules en sluit u de opleiding af met een examen. Het grote verschil is dat u met echte voorbeelden werkt en u hiermee leert omgaan. 

     Schriftelijke opleiding met eindexamen

     Deze opleiding bestaat uit:

     • 8 modules. In deze modules zijn bij de vele praktijkvoorbeelden vragen verwerkt, waaronder opdrachten om brieven te schrijven. Uw antwoorden stuurt u op, waarna u uw behandeling met cijfer ontvangt. De studietijd voor dit schriftelijke deel bedraagt in totaal ± 128 uur. Denk aan één dagdeel van 4 uur per week, opdat u iedere maand één module kunt afronden.
     • Afsluitend eindexamen en diploma. Na het afronden van alle 8 modules, volgt een schriftelijk examen, waarvoor u zelf de dag reserveert. Het gaat om een 2 uur durend schriftelijk online examen gevolgd door een mondeling telefonisch examen van ruim een uur.

     Een belangrijk deel van de opleiding verloopt schriftelijk, met als groot voordeel dat u zelf studietijd en startmoment kunt bepalen. Het is echter wel mede onze zorg dat u goed ondersteund en gemotiveerd de eindstreep haalt.

     Wat kunt u van ons verwachten?

     Leer effectief naar een oplossing te werken

     In het arbeidsrecht is iedere situatie uniek en dat vraagt om maatwerk. In plaats van standaardoplossingen leren wij u de vaardigheden om vraagstukken zelf op te lossen. Oplossingen zijn de uitkomst van het tactvol toepassen van specialistische kennis. 

     Tijdens onze opleidingen kunt u gebruik maken van de vele mogelijkheden op onze website arbeidsrechter.nl. De opleidingen zijn volledig en actueel met alle wijzigingen door de Wet Arbeidsmarkt in Balans. 

     Wij leren u het arbeidsrecht effectief toe te passen door strategisch en tactvol te werken. U ziet meer mogelijkheden, u hoort de verschillen en u kunt zich inleven. Deze vaardigheden krijgt u alleen door te doen.

     Vergelijk het met het behalen van uw rijbewijs. U leert meer van het zelf deelnemen aan het verkeer met daarbij de uitleg en adviezen van de instructeur. U leert minder van een puur theoretische toelichting.

     Binnen onze opleiding arbeidsrecht gaat u daarom aan de slag met echte voorbeelden uit de praktijk. U schrijft daarover brieven of adviezen. Daarop krijgt u persoonlijk een terugkoppeling. Dit is niet alleen effectief, maar bovendien ook veel leuker om te doen. Naast de kennis krijgt u dus ook de vaardigheden om vraagstukken op te lossen. We geven les op ieder niveau; van een onervaren cursist tot een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht.

     - Gratis module Arbeidsprocesrecht. Slaagt u er in om binnen de afgesproken planning de 8 modules af te ronden, dan krijgt u van ons een gratis module Arbeidsprocesrecht. Daarin leren wij u o.a. om uit een dossier, zelf een verweerschrift te schrijven in een ontbindingsprocedure bij de rechter.

     Programma

     De 8 modules van de Opleiding Specialist Arbeidsrecht:

     • 1. Arbeidsovereenkomst en andere contracten:
      Aangaan arbeidsovereenkomst, overeenkomst van opdracht en aanneming van werk, uitzendrelatie, fictieve arbeidsovereenkomst, werving & selectie, afroepkrachten, min-max-uren-contract, stukwerk, etc.

     • 2. Inhoud arbeidsovereenkomst:
      Contract voor (on)bepaalde tijd, projectcontract, concurrentiebeding, proeftijd, nevenwerkzaamheden, geheimhouding, boete, geen werk / geen loon, etc.

     • 3. Collectief Arbeidsrecht:
      Medezeggenschap (OR en PV), arbeidsomstandigheden, arbeidstijden, staking, overgang onderneming, overname contract, etc.

     • 4. Loon, vakantie, verlof en pensioen:
      Primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, prestatiebeloning, loonvordering, opbouw en opname vakantie, recht op verlof, overdracht en vervroegd pensioen, etc.

     • 5. Misdragingen en disciplinaire maatregelen:
      Schorsing, waarschuwing, disfunctioneren, degradatie, dossier (verslaglegging), verlagen loon, non-actief, onderzoek en overleg, etc.

     • 6. Ziekte:
      Rechten en plichten bij ziekte, structureel functioneel beperkt, plan van aanpak, re-integratie (plan), WIA, passende arbeid, GDBM, STECR, ziekte en ontslag, risico-drager, etc.

     • 7. Veranderingen:
      Andere functie, werkzaamheden en/of vestigingsplaats, reorganisatie, afstoten onderdelen, collectief ontslag, sociaal plan en werktijdverkorting, etc.

     8. Ontslag:
     Einde contract voor bepaalde tijd, ontslag op staande voet, onregelmatig ontslag, transitievergoeding en billijke vergoeding, ontbinding door kantonrechter, UWV-ontslag, werkloosheid, vaststellingsovereenkomst, ontbindende voorwaarden, etc.

     Persoonlijke aandacht door onze werkwijze

     U leert door te doen. U werkt actief aan het oplossen van vraagstukken uit onze eigen praktijk. Bij de opleidingen krijgt u een intake, persoonlijke terugkoppelingen en snel antwoord op uw vragen. Ook het examen sluit u mondeling af;

     Prijs voor deze opleiding zonder cursusdagen

     De kosten van de opleiding bedragen € 1.495,00 (vrij van BTW). Wij kunnen deze opleiding vrij van BTW aanbieden, nu ons opleidingsinstituut erkend is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

     Diploma

     Na het voltooien van de modules en het halen van het eindexamen, ontvangt u het diploma Specialist Arbeidsrecht van an-i. Daarin staan uw resultaten van de modules en uw examen. Het diploma is een waardevol bewijs gebleken voor een grondige specialisatie in het arbeidsrecht. Mocht u het eindexamen niet halen of kiest u ervoor het examen niet te maken, dan krijgt u op grond van 8 modules het certificaat Specialist Arbeidsrecht.

     Op uw CV kunt u vermelden:

     “Opleiding Specialist Arbeidsrecht, middels opleiding gevolgd bij AN-i (CRKBO erkend)”.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets